SUNCLUB SHOP

Beschermbrilletje bij het zonnen
Bij Linewish zijn ook speciaal ontworpen UV-brilletjes verkrijgbaar die geen afbreuk doen op het bruin worden van oogkassen en neus, wij adviseren om deze altijd te gebruiken.

 

Zonnebankcosmetica (ook voor thuisbruiners)

Wij adviseren speciale zonnebankcosmetica die vochtregulerend werken en verloren gegane huidvetten aanvullen. Verder voorkomen deze de vorming van huidschilfers waardoor de bruine huid mooi behouden blijft. Daarnaast is onze zonnebankcosmetica verrijkt met bruiningsversnellers en bruiningsversterkers. Voor ieder huidtype hebben wij het juiste type die in combinatie met de voor U geschikte bruiningstijd garant staat voor onbezorgd en verantwoord bruinen.

Zonnecosmetica voor buitentahneezonnecosmetica

Lekker zonnebankbruin op vakantie gaan. Steeds meer mensen maken deze preventieve keuze. Immers, als men al een mooie bruine kleur heeft hoeft men zich op het vakantieadres niet nog eens uren lang bloot te stellen aan de agressieve zonnestralen van de natuurlijke zon. Om U nog eens extra te beschermen tegen het agressieve natuurlijke zonlicht, verkopen wij speciaal ontwikkelde zonnecosmetica voor buiten. Deze sluiten uitstekend aan bij die zonnebankkuur.